Code95 Specialist

De snelste in Code95 theorie uren
Elders sneller dan bij ons gratis

Opleidingen

Opleidingen voor Transportbegeleiders & Verkeersbegeleiders:

bus

  • Exceptioneel Transportbegeleider
  • Incident Management / REVI
  • Beroepsmatig Verkeersregelaar

Voor alle bovengenoemde opleidingen, met uitzondering van de opleiding exceptioneel transportbegeleider, kunt u bij ons terecht zowel op uw locatie als op onze locatie.

Opleiding Transportbegeleider:

De opleiding transportbegeleider verzorgen wij reeds 8 jaar met een zeer hoog slagingspercentage.

Met ingang van 01 juli 2020 zijn de eisen voor transportbegeleiders versoepeld. Dit houdt in dat men niet meer in het bezit hoeft te zijn van een CE-rijbewijs met Code95 en een minimale leeftijd van 24 jaar. Het volstaat om in het bezit te zijn van een B-rijbewijs met als voorwaarde dat u minimaal 5 jaar in het bezit bent van een B-rijbewijs.

Deze opleiding wordt door ons verzorgd vanuit ons hoofdkantoor in Valkenswaard. Wij zijn de enige opleider in Transportbegeleiding die zijn eigen opleiding/ route heeft ontwikkeld en gebouwd daarom durven wij deze opleiding ook te verzorgen met slagingsgarantie

 Opleiding Incident Management / REVI:

Bergers die werkzaam zijn op onderliggend en bovenliggend wegennet zijn verplicht in het bezit te zijn van een REVI certificaat. Dit certificaat heeft een geldigheid van 5 jaar. Wij verzorgen de opleiding IM/REVI door middel van E-Learning en 2,5 uur klassikale les op iedere locatie in Nederland met aansluitend een examen en zelfs tot 1 januari met 14 uur Code95 in plaats van 7 uur Code95. Voor deze opleiding werken wij met onze eigen E- Learning formule.

Beroepsmatig Verkeersregelaar:

Personen die voor hun functie worden ingezet voor het regelen van het verkeer dienen hiervoor zowel theoretisch als praktisch opgeleid te worden en hiervoor een examen af te leggen. Na een positieve afronding van de opleiding kunt u een aanstellingspas beroepsmatig verkeersregelaar aanvragen.

De prijzen van bovengemelde opleidingen zijn op aanvraag omdat wij voor u graag een offerte op maat maken.