Dé Code95 Specialist:

Al jaren bedenken, ontwikkelen, bouwen en certificeren wij Code95 opleidingen en altijd spelen hierbij de snelheid, kwaliteit en prijs een grote rol. Met de certificering van onze eigen E-Learningformule, de Truck Simulator en ons Logistiek Centrum zijn we onbetwist Dé Code95 Specialist. Er bestaat dan ook geen tweede bedrijf zoals dat van ons!

Wij verzorgen de Code95 van A tot Z in eigen beheer en zijn van niemand afhankelijk en dat zorgt ervoor dat we altijd de snelste oplossing van Nederland kunnen bieden. Voor onze complete Code95 werken wij met een Truck Simulator die 86 uur per week voor u  beschikbaar is. De vrachtwagens en bussen laten we over aan onze collega rijschoolhouders waar we nauw mee samenwerken.

Bij Dé Code95 Specialist is de Code95 onderverdeeld in drie onderdelen:

  • Code95 basiskwalificatie: Voor mensen in het bezit van een B-rijbewijs die snel op de vrachtauto willen gaan rijden, bieden wij een snelle totaaloplossing voor het behalen van de basiskwalificatie. Als je de basiskwalificatie op zak hebt, kun je gaan starten met de rijlessen. Voor de rijlessen is er ‘op iedere hoek van de straat’ een overvloed aan rijscholen beschikbaar waar je terecht kunt. Dus dat deel laten we over aan onze collega rijschoolhouders.
  • Code95 theorie uren: Voor chauffeurs die nog snel 7, 14, 21 of 28 uur Code95 theorie moeten behalen, hebben wij altijd een oplossing binnen 5 werkdagen.
  • Code95 praktijkuren: Omdat wij beschikken over een Truck Simulator kunnen wij het snelste schakelen van iedereen en kunt u bij ons gegarandeerd de 7 praktijkuren Code95 binnen 5 werkdagen behalen.

Heeft u na het bezoeken van onze website nog vragen of wilt u snel starten?

Bel dan Bryan voor advies op maat op tel. 040-7200220 of mobiel 06-21382205.

Bryan Aarts Jr.

Hoofd Verkoop, Planning & Advies Code95 opleidingen.

Verantwoordelijk voor het Code95 klantenportaal.

Met zijn 9 jaar ervaring binnen de Code95 opleidingen is bij Bryan de Code95 markt alles behalve onbekend.

Zijn ‘no nonsense’ mentaliteit en het ontzorgen en verzorgen van Code95 opleidingen dat is waar hij voor staat.

Dit maakt hem de spil van het bedrijf en hiermee Dé Code95 Specialist.

Joke Dijkzeul

Verkoop & Planning Code95 opleidingen.

Samen met Bryan zorgt Joke voor de planning en het klantencontact.

Tevens verzorgt zij bedrijfsfeesten en arrangementen in combinatie met 7 uur Code95 zodat Joke van elke Code95 training een feest maakt!